Ποιοι ειμαστε

1998

Ξεκίνημα

Το μεράκι με το οποίο ξεκίνησε ο Αρέτος το 1998 να μας χαρίζει στιγμές γευστικής απόλαυσης παραμένει αναλλοίωτο. Η διατήρηση της ποιότητας και το καθαρό περιβάλλον, τον έχουν καθιερώσει στο χώρο του γρήγορου φαγητού καθιστώντας το όνομα Αρέτος συνώνυμο της καλής και ποιοτικής γεύσης. Σήμερα στην προσπάθεια μας να συνδυάσουμε το γρήγορο φαγητό με τις παραδοσιακές γεύσεις, ανανεώνουμε την κουζίνα μας και σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από αυτή ένα πλούσιο μενού “Δια Χειρός Αρέτου“ που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, περνάνε τον αυστηρότερο έλεγχο μας και προέρχονται από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα με πιστοποιήσεις ISO & HAACP.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είτε βγείς για φαγητό είτε για ένα κρασί εμείς έχουμε την καλύτερη διάθεση να σε εξυπηρετήσουμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακούμε και είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας


SEE AHEAD

Design

Δύο λέξεις. Κομψότητα & Άνεση. Με βάση αυτά δημιουργήσαμε το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το γεύμα σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Ένας ήρεμος προσεκτικά διαρρυθμισμένος χώρος με μοντέρνα μουσική , καλοστημένα πιάτα και υψηλή αισθητική. Εξίσου σημαντική και η διακόσμηση μας, η οποία βασίζεται σε συνδυασμούς σύγχρονων και vintage στοιχείων ,δημιουργώντας ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό κλίμα .FOOD SERVICE

Expect the Best

Κεντρική ιδέα μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, με μακροχρόνια εμπειρία επιμελείται την κατάλληλη προετοιμασία και την ορθή μεταχείριση των προϊόντων μας, ώστε να φτάσουν στο τραπέζι ή στο σπίτι σας από τους φιλόξενους και χαμογελαστούς σερβιτόρους ή διανομείς μας.DIFFERENCE

Changing the Face Of Fast Food

Στα καταστήματα μας παρέχουμε μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία γεύσεων, αρκετή ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Οι καιροί αλλάζουν και μαζί με αυτούς και εμείς. Εστιάζουμε στις νέες τάσεις της τεχνολογίας και εξελίσουμε συνέχεια τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας στους πελάτες μας νέους φιλικούς και όμορφους τρόπους επικοινωνίας μέσα στα καταστήματα μας ή στο ίντερνετ.


Work with us

Σου άρεσαν αυτά που διάβασες και θέλεις να πάρεις μέρος;


Στείλε μας το βιογραφικό σουΕλευθέριο Κορδελιό

2310.775355


Δευτέρα – Κυριακη
12.00 – 00.00

Κων.Καραμανλή 37
Ελευθέριο Κορδελιό
Θεσσαλονίκη

FacebookInstagramGoogle ReviewsTripAdvisor


ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ